Leef je droom.

Leef je droom.

Denk het je eens in. je bent oud en grijs en zit achter de geraniums. Je bent in de winter van je leven. Ooit had je dromen en ideeën over wat je nog had willen doen, en wat je had kunnen zijn. Nu is het te laat. Nu zit je hier. te wachten tot het is afgelopen. Denk je dat je meer spijt zult hebben van de dingen die je wel hebt gedaan dan de dingen die je niet hebt gedaan? Alleen jij had deze ideeën en dromen in het leven kunnen blazen.

De vraag is: als je nu zo oud zou zijn, en het niet meer zou kunnen doen, wat zal er dan met jou sterven als die tijd gaat komen?

Welke dromen, welke ideeën, wat voor grootsheid die jij met je mee draagt. Geef angst om te falen, en het gemak van een veilig, comfortabel leven niet de macht om je mee te slepen in hun val.

Jij hebt iets speciaals, jij hebt grootsheid in je. Jij bent fenomenaal geboren. Het hele proces, er zijn 5 miljoen opties en uit die 5 miljoen opties ben jij het geworden! Onthoud dit: alles aan jou is geweldig. Jij bent fenomenaal.

Maar het probleem is dat je bewust of onbewust hebt gekozen “gemiddeld” te zijn. Misschien was je gemiddeld op school, groeide je op in een gemiddelde omgeving en kreeg je een gemiddelde baan. Alles wat je doet is gemiddeld. Dit is het gene wat jou heeft beïnvloed. Dit is je norm geworden.

Daarom ga je zo graag naar die mooie optredens van je favoriete artiest, daarom ga je naar die sportwedstrijden om je favoriete atleet te kunnen zien. Want daar is grootsheid te zien, te ervaren, te proeven. Je herkent het diep van binnen, dit had jij kunnen zijn. Je bent hiertoe aangetrokken, omdat deze grootsheid ook in jou zit. Maar het is makkelijker naar grootsheid te kijken, dan er zelf de tijd, de energie de discipline in te stoppen. Je zult offers moeten maken. Anders zul je gemiddeld blijven. Daar zit de frustratie, want je leeft niet zoals je zou kunnen, je leeft niet zoals je zou willen. Je bent niet wie je kunt zijn.

Ik zou het vreselijk vinden om te leven en vervolgens te sterven, en er nooit achter te zijn gekomen wat je echt had kunnen bereiken als je je hoofd erna had gezet.

Het is tijd om diep in jezelf te kijken, en te beslissen. Ik ben de baas, ik heb controle over mijn eigen leven, mijn lotsbestemming. En je leven zal nooit meer het zelfde zijn. Leef je droom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *